28 Kasım 2012

Alicia Keys - Girl On Fire




Herkese merhaba. Bugün Alicia Keys'in Girl On Fire albümü hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım. Tabii ki yazı bu şekilde bir öğretmen edası ile devam etmeyecek. Umarım herkes çalışıp da gelmiştir. Pardon, ama bir önceki yazıda söylemiştim. Çalışın, en azından bir fikriniz olsun demiştim. Neyse lafı uzatmıyorum ve yeni bir paragraf.


Biraz Alicia'dan -umarım kendisine Alicia diye hitap etmemde sakınca yoktur- bahsedelim. Alicia Keys, şimdiye kadar 4 adet stüdyo albümü çıkardı ve yaklaşık olarak 30 milyon satış yapmayı başardı. 14 tane Grammy kazandı ki herkes Grammy'nin ve 14 sayısının önemini bilir. "Empire State of  Mind", "If I Ain't Got You", "Falling", "No One" gibi büyük başarıya ulaşmış şarkıların sahibidir kendisi. Evli, mutlu ve çocukludur. Bunun ne önemi var denme ihtimaline karşın, "kendisi evlendi, çocuk yaptı bundan dolayı uzun zamandır inzivaya çekilmiş bir haldeydi" tezini öne sürüyorum. Eşi Swizz Beatz, Alicia'nın kocası olmak ile yetinmemiş aynı zamanda hem prodüktör hem de rap şarkıcısı. Artık yavaş yavaş toparlıyoruz ve albüm hakkında konuşmaya başlıyoruz.


27 Kasım 2012

Kaan'a Merhaba.

Heyecan heyecan heyecan. Evet, işte başlıyoruz pardon başlıyorum. Başladım.


Kaan: Of, canım çok sıkılıyor, çok mutsuzum. Hayat çok yavaş, hiç akmıyor. Yarın da sınavım var zaten. Keşke okul bir an önce bitse de gitsem.

O: Benim daha 3 yılım var. Ayrıca okul bittikten sonra nerede yaşayacağız acaba. Ya ayrı şehirlerde olursak?

K: Yok artık, mümkün değil. Aynı şehirde olmak zorundayız, ama hayat hala çok sıkıcı.

O: Sen blog açıyordun hani, ne oldu? Hiç öyle bahaneler saymaya başlama. Üşeniyoruz işte Kaan, sanki yapacak o kadar çok işimiz var ve tam aksine hiç vaktimiz yokmuş gibi hiçbir şey yapmıyoruz.

K: Tamam da ne yazacağım ki? Müzik mi? Sinema? Dizi mi anlatacağım?

O: Bir yerden başla, olur gider zaten o zamanla.

.